Home Het Team

"Bij ons staat zelfontplooiing van de mens centraal"

Dat is waar we voor staan en elke dag uitdragen met het Sempre Team. Vind hieronder onze teamleden en neem gerust contact op!

Stefan Schepers - Sempre technology
image shape

Stefan Schepers - Oprichter

Mijn naam is Stefan Schepers en ik ben een van de oprichters van Sempre Technology BV. Ik heb een technische achtergrond in Werktuigbouwkunde en heb mijn hele professionele leven gewerkt in de technische personeels- en wervingsbranche.

Onze ideologie is dat we graag bijdragen aande zelfontplooiing van mensen zodat zij hun doelen in hun professionele carriere kunnen behalen. 

Lees verder
Martijn Echten - Sempre technology
image shape

Martijn Echten - Oprichter

Hai, mijn naam is Martijn Echten,

Na een aantal jaren in de recruitmentbranche gewerkt te hebben en verschillende rollen te hebben vervuld, ben ik samen met Stefan Schepers Sempre Technology gestart.

Ik ben altijd gedreven geweest door een passie voor ondernemerschap en dat samen met de ambitie om een ​​bedrijf te creëren waar mensen zich kunnen ontplooien, heeft geresulteerd in een gevestigde en gezonde onderneming met een landelijke dekking.

Lees verder
"Ik zou Sempre omschrijven als de leraar op een school en het bedrijf waar ik werk als directeur. Leraren geven meer om je op een menselijk niveau en hebben dagelijks contact met je, proberen je te helpen en je een beschermd gevoel te geven. Directeuren zijn meer gefocust op resultaten en uitkomsten na het einde van een periode in plaats van dagelijks."

Medewerker Sempre Technology

Stefanie Straten-Lakwijk - Sempre technology
image shape

Stefanie Straten-Lakwijk - Office Manager

Welkom! Mijn naam is Stefanie, ik ben de Office Manager bij Sempre Technology.

Wat ik het leukste vind aan werken bij Sempre Technology, is het vinden van een oplossing voor elke uitdaging, zodat alle medewerkers geholpen worden. Ook om hen te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke ambities, zodat zij zich als professional kunnen blijven ontwikkelen.

Lees verder
Stijn Lemmens - Sempre technology
image shape

Stijn Lemmens - Business Manager

Hallo, mijn naam is Stijn Lemmens, sinds april 2020 maak ik deel uit van het team van Sempre Technology als Business Manager.

Voor Sempre heb ik ook in de wereld van recruitment gewerkt, dus ik heb veel ervaring opgedaan in deze branche. De ambitie die we hebben bij Sempre Technology is wat ik het leukst vind. Als teamlid en als kandidaat krijg je de kans om jouw ambities waar te maken.

Lees verder