Home Martijn Echten
Martijn Echten
image shape

Martijn Echten - Oprichter

Hai, mijn naam is Martijn Echten,

Na een aantal jaren in de recruitmentbranche gewerkt te hebben en verschillende rollen te hebben vervuld, ben ik samen met Stefan Schepers Semper Technology gestart.

Ik ben altijd gedreven geweest door een passie voor ondernemerschap en dat samen met de ambitie om een ​​bedrijf te creëren waar mensen zich kunnen ontplooien, heeft geresulteerd in een gevestigde en gezonde onderneming met een landelijke dekking.

Met het Sempre Team bieden we alle assistentie die nodig is om jou een zachte landing in Nederland te bezorgen zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op je eerste werkdag van je nieuwe baan. Aangezien we een niet-hiërarchisch operationeel bedrijf willen zijn, ben ik nog steeds het eerste aanspreekpunt voor kandidaten, werknemers en natuurlijk de opdrachtgevers die we helpen om een ​​tekort aan goede technici op te lossen. 

Neem gerust contact met mij op om kennis te maken of om te sparren, want ik sta altijd open om mijn netwerk uit te breiden of om advies te geven als dat nodig is.

U kunt mij bereiken via m.echten@sempre-technology.com